Edwin Klaasen in Top 100 food influencers list 2016

Maandag 21 november was het zover. Online foodmagazine FavorFlav.com onthulde de ‘Top 100 Food Influencers 2016’ tijdens een diner in het bijzijn van alle kandidaten. In november bestaat FavorFlav precies 1 jaar en vierde deze mijlpaal met de lancering van deze lijst.

Zij vroegen zich af wie anno 2016 dé smaakmakers zijn. Wat hebben zij het afgelopen jaar bijgedragen aan goed en lekker eten & drinken in Nederland? En wie zijn de belangrijkste vernieuwers en gastronomische gangmakers? 

Top 100
Er ontstond een top 100 lijst die is samengesteld door de redactie en lezers van FavorFlav.com. Op deze influencerslijst staan chefs, foodproducenten, foodondernemers, restaurateurs, eetschrijvers, merkenbouwers, food creatives en food start-ups op. Gevestigde namen en veelbelovende talenten door elkaar. Met als belangrijkste criterium: wat heeft diegene bijgedragen aan lekker en goed eten in Nederland – in lijn met de de missie van FavorFlav.com.

Edwin Klaasen op nummer 56
En onze Edwin staat vol trots op deze lijst en hoe! Dit is wat FavorFlav over hem zei...

#Bakkertjezelf. Zo pleegt deze hartstochtelijke bakker-met-baard zichzelf op Twitter te hashtaggen. Bij hem geen plofkippenbrood. Hij heeft zijn #handjesinhetdeeg omdat hij gelooft in goed, ambachtelijk brood van eerlijk meel dat de tijd krijgt om te rijzen én te kneden. Van het Woeste Knoest-brood tot aan het in eigen beheer uitgegeven broodboek Ik bak geweldig, jij trouwens ook: je komt #bakkertjezelf en zijn liefdesbaby’s overal tegen.

Ben je benieuwd naar de hele lijst? Bekijk 'm op www.favorflav.com