SAMENWERKEN

ONS BROOD IN JOUW WINKEL?

Het brood van Desemenzo is in steeds meer delicatessen- en specialiteitenwinkels verkrijgbaar. Wil je ons brood verkopen in jouw winkel, laat het ons weten! We ontwikkelen graag een concept wat past bij jouw winkel en bij de wensen van je klanten.

Van een mooie broodpresentatie tot een complete pop-up bakkerij, waar we ook workshops kunnen verzorgen. We zorgen voor aansprekende communicatiematerialen die het verhaal van onze desembroden vertellen en voor inpakpapier om onze broden mooi verpakt mee te geven.

SAMENWERKEN


SAMEN MAKEN WE MENSEN BLIJ MET DESEMBROOD
"Ik zeg met trots dat ik bakker ben. En ik ben blij dat mijn gevoel voor het bakkersvak aanstekelijk werkt op anderen." We zijn altijd op zoek naar manieren om samen te werken en op die manier steeds meer mensen blij te maken met brood.

POP-UP BAKKERIJ
Onze pop-up bakkerij was een experiment op theaterfestival de Parade. De bakkers bakten er live brood voor artiesten en bezoekers van het festival. Wat een succes! We merken dat mensen graag meer willen weten over brood. En wat is er nou leuker dan meekijken in een pop-up bakkerij?

Onze pop-up bakkerij op jullie festival? Of heb je andere ideeën om samen te werken? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste partners. We kijken uit naar je bericht!