NIEUWS

NIEUWS

Beurs Goes 2022

Afgelopen week hebben wij ons mogen presenteren op de Zeeuwse Horecabeurs te Goes. In de Kreko stand hadden we een mooie marktkraam waar de bezoekers,  diverse soorten brood en delicatessen, zoals het kletzenbrood, konden proeven. We hebben veel nieuwe en bestaande klanten gesproken en hebben ze kennis kunnen maken met Jan. Wij willen dan ook de de organisatie en de bezoekers bedanken voor de gezellige en de mooie beurs in Goes. Zie de foto’s voor een kleine impressie.

Hopelijk zien wij u volgend jaar weer!

 

Horeca Expo - Gent   

Desemenzo komt na de crisis en heropening terug en we hebben ons kunnen presenteren op de HORECA EXPO in Gent Met veel enthousiasme hebben we veel nieuwe klanten mogen ontmoeten. Al met al een geslaagde beurs in Gent!

Gastvrij Rotterdam 2022

Afgelopen September stonden wij op Gastvrij Rotterdam. Het was een erg succesvolle beurs! Hierboven een impressie van onze stand. Hopelijk kunnen wij u hier volgend jaar weer ontmoeten!

FESTIVALHIT INTO THE GREAT WIDE OPEN: VEGANBURGER OP DESEMBOL

Bij een uniek festival hoort een uniek broodje. toch? Zo was Pepijn Schmeinck van Restaurant Dertien op zoek naar een mooi desembroodje wat paste bij de veganburger die hij samen met Foodkabinet maakte voor festival Into The Great Wide Open. Wij gingen aan de bak voor het mooiste broodje!

Lees meer...

BRIOCHE MET BLADGOUD EN SAFFRAAN

Speciaal ter ere van het Hamburger wereld record van Chef Diego bakten wij een unieke brioche met bladgoud en saffraan. Chef Diego heeft met zijn hamburgergerecht het record verbroken van duurste hamburger in het Guinness Book of Records.

Lees meer...

Een terugblik op 1000 HANDJES IN HET DEEG VOOR AGAINST CANCER NL 

Lieve mensen!

1000 Handjes in het deeg! Wat een waanzinnig weekend hebben we achter de rug. We hebben met z'n allen wel iets teweeg gebracht...zoveel mensen bij elkaar en zo veel positiviteit en blijheid! Woorden schieten tekort om uit te drukken hoe enthousiast en dankbaar wij zijn!

Onze nieuwsbrief ontvangen?