NIEUWS

test

NIEUWS

Samen sterk

We leven in bijzondere tijden en hopen van harte dat we als branche goed door deze periode heen komen.
Laten we samenwerken.

Lees meer...

Horeca Expo - Gent           

Desemenzo komt na de crisis en heropening terug en we maken ons op voor de volgende beurs: de HORECA EXPO,  deze is van 21 t/m 25 november in Gent. Wij kijken er naar uit en we ontmoeten u graag in Gent.      DESEMENZO stand bezoeken?
We ontmoeten u graag !  Het Stand nummer wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

NIEUW! BOOST JE LUNCH
Desemenzo denkt graag met chefs mee. Over de lunch bijvoorbeeld. We werkten zes ideeën voor het beleggen van ons brood uit tot een compleet lunchconcept. Inclusief recepturen, calculaties én suggesties voor presentatie. Lekker, verrassend en functioneel.

Lees meer...

Een terugblik op 1000 HANDJES IN HET DEEG VOOR AGAINST CANCER NL 

Lieve mensen!

1000 Handjes in het deeg! Wat een waanzinnig weekend hebben we achter de rug. We hebben met z'n allen wel iets teweeg gebracht...zoveel mensen bij elkaar en zo veel positiviteit en blijheid! Woorden schieten tekort om uit te drukken hoe enthousiast en dankbaar wij zijn!

Lees meer...

Samen tijdens Folie Culinaire BBB MAASTRICHT

2017 WAS HET JAAR VAN BOUWEN! 
Het was een jaar van toewijding en keuzes maken. Onze energie en ijver spreekt mensen aan en er kwam veel op ons af. Nee zeggen doen wij niet graag maar wij kiezen bewuster onze eigen weg. Onze missie om mensen blij te maken met brood is het uitgangspunt in alles wat wij doen.

Lees meer...

FESTIVALHIT INTO THE GREAT WIDE OPEN: VEGANBURGER OP DESEMBOL

Bij een uniek festival hoort een uniek broodje. toch? Zo was Pepijn Schmeinck van Restaurant Dertien op zoek naar een mooi desembroodje wat paste bij de veganburger die hij samen met Foodkabinet maakte voor festival Into The Great Wide Open. Wij gingen aan de bak voor het mooiste broodje!

Lees meer...

VINDEN WIJ LEUK: DESEMENZO BRIOCHE BY DIEGO NU OOK VERKRIJGBAAR BIJ HANOS

Voor 'Burgermeester' Diego Buik is het een droom die uitkomt: zijn eigen burgerbroodje. Het resultaat van de samenwerking in onze bakkerij tussen Diego en Edwin. Trots dat Desemenzo Brioche by Diego nu verkrijgbaar is via Hanos.

Lees meer...

DE MANNEN VAN KAAS KIEZEN VOOR DESEMENZO

In hartje Amsterdam vind je 'Dutch Delicacy', de prachtige kaas-en delicatessenzaak van de Mannen van Kaas. Wij zijn trots dat zij voor Desemenzo kiezen. Benieuwd wat hun favoriete brood is?

Lees meer...

BRIOCHE MET BLADGOUD EN SAFFRAAN

Speciaal ter ere van het Hamburger wereld record van Chef Diego bakten wij een unieke brioche met bladgoud en saffraan. Chef Diego heeft met zijn hamburgergerecht het record verbroken van duurste hamburger in het Guinness Book of Records.

Lees meer...

NIEUW LOGO

Heb je ons nieuwe logo al gezien? In ons vorige logo stonden nog de letters DZ centraal. We hebben er in het nieuwe logo voor gekozen om de 'spielerei' weg te laten en om het puur en eenvoudig te houden, net als ons brood.

Lees meer...