NIEUWS

test

NIEUWS

Wit desem busbrood

Wijziging Receptuur Dikke Boterhammen:

Samen met Edwin Klaasen hebben de bakkers, vorig jaar zomer een nieuwe receptuur ontwikkeld waarop minder toevoegingen zitten en dus een eerlijker en puurder product opleveren. Na heel veel testen op structuur en malsheid is er voor gekozen om een brood te maken waarin roggebloem wordt verwerkt en meer desem te gebruiken. Zowel desem-voordeeg en roggebloem zorgen voor een kleur die wat “grauwer” is.

De vorige receptuur bevatte sojabloem en andere toevoegingen om de kruimkleur witter te maken. Hier is in de nieuwe receptuur dus bewust niet voor gekozen.

De wijziging van de receptuur is al in oktober 2020 doorgevoerd en geproduceerd net na de lockdown. Helaas is er door de Corona maatregelen en gevolgen verzuimd om deze wijziging te communiceren, waarvoor onze excuses.

Wel voldoet dit brood aan de hoogste kwaliteitseisen van Desemenzo en zijn de bakkers dagelijks bezig om de producten te verbeteren zonder het toevoegen van extra hulpgrondstoffen. Wij gaan er vanuit dat u deze wijziging kunt waarderen daar het in onze ogen een echte verbetering is. Mocht u toch opmerkingen en/of vragen hebben , dan kunt u deze stellen middels onze support afdeling of door een mail te sturen naar info@desemenzo.nl.

 

Met vriendelijke groeten

Patrick van de Meer ,  Meesterbakker

 

Horeca Expo - Gent           

Desemenzo komt na de crisis en heropening terug en we maken ons op voor de volgende beurs: de HORECA EXPO,  deze is van 21 t/m 25 november in Gent. Wij kijken er naar uit en we ontmoeten u graag in Gent.      DESEMENZO stand bezoeken?
We ontmoeten u graag !  Het Stand nummer wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

NIEUW! BOOST JE LUNCH
Desemenzo denkt graag met chefs mee. Over de lunch bijvoorbeeld. We werkten zes ideeën voor het beleggen van ons brood uit tot een compleet lunchconcept. Inclusief recepturen, calculaties én suggesties voor presentatie. Lekker, verrassend en functioneel.

Lees meer...

Een terugblik op 1000 HANDJES IN HET DEEG VOOR AGAINST CANCER NL 

Lieve mensen!

1000 Handjes in het deeg! Wat een waanzinnig weekend hebben we achter de rug. We hebben met z'n allen wel iets teweeg gebracht...zoveel mensen bij elkaar en zo veel positiviteit en blijheid! Woorden schieten tekort om uit te drukken hoe enthousiast en dankbaar wij zijn!

Lees meer...

Samen tijdens Folie Culinaire BBB MAASTRICHT

2017 WAS HET JAAR VAN BOUWEN! 
Het was een jaar van toewijding en keuzes maken. Onze energie en ijver spreekt mensen aan en er kwam veel op ons af. Nee zeggen doen wij niet graag maar wij kiezen bewuster onze eigen weg. Onze missie om mensen blij te maken met brood is het uitgangspunt in alles wat wij doen.

Lees meer...

FESTIVALHIT INTO THE GREAT WIDE OPEN: VEGANBURGER OP DESEMBOL

Bij een uniek festival hoort een uniek broodje. toch? Zo was Pepijn Schmeinck van Restaurant Dertien op zoek naar een mooi desembroodje wat paste bij de veganburger die hij samen met Foodkabinet maakte voor festival Into The Great Wide Open. Wij gingen aan de bak voor het mooiste broodje!

Lees meer...

VINDEN WIJ LEUK: DESEMENZO BRIOCHE BY DIEGO NU OOK VERKRIJGBAAR BIJ HANOS

Voor 'Burgermeester' Diego Buik is het een droom die uitkomt: zijn eigen burgerbroodje. Het resultaat van de samenwerking in onze bakkerij tussen Diego en Edwin. Trots dat Desemenzo Brioche by Diego nu verkrijgbaar is via Hanos.

Lees meer...

DE MANNEN VAN KAAS KIEZEN VOOR DESEMENZO

In hartje Amsterdam vind je 'Dutch Delicacy', de prachtige kaas-en delicatessenzaak van de Mannen van Kaas. Wij zijn trots dat zij voor Desemenzo kiezen. Benieuwd wat hun favoriete brood is?

Lees meer...

BRIOCHE MET BLADGOUD EN SAFFRAAN

Speciaal ter ere van het Hamburger wereld record van Chef Diego bakten wij een unieke brioche met bladgoud en saffraan. Chef Diego heeft met zijn hamburgergerecht het record verbroken van duurste hamburger in het Guinness Book of Records.

Lees meer...

NIEUW LOGO

Heb je ons nieuwe logo al gezien? In ons vorige logo stonden nog de letters DZ centraal. We hebben er in het nieuwe logo voor gekozen om de 'spielerei' weg te laten en om het puur en eenvoudig te houden, net als ons brood.

Lees meer...