Geen feest zonder feestbrood

#amarenakersenamandelspijseneenvleugjebanketbakkersroom
Wat ons betreft geen kerst zonder feestbrood. Wat ons betreft ook geen oud&nieuw, verjaardag, 10-jarig jubileum, of wat voor een feest dan ook zonder feestbrood.

De prijs van brood verschilt behoorlijk. Wat wij vragen voor ons brood is een eerlijke prijs. Toch krijgen we er wel eens vragen over. Neem nu ons feestbrood van 700 gram. Hier vragen wij €8,- voor. Als ons brood vergeleken wordt met de gemiddelde paas- of kerststol dan is het verschil groot. Maar waarom mag je ons brood daar niet mee vergelijken?

Wij gebruiken 100% amandelspijs (gemaakt van èchte amandelen en geen soja wat veel gebruikt wordt), èchte amarenakersen (en dus met amaretto) en onze eigengemaakte banketbakkersroom (met èchte vanille en geen smaakstof). Kwalitatief goede ingrediënten dus. Daar hangt ook voor ons een prijskaartje aan. Net als onze ambachtelijke bereidingswijze. Dat proef je dan ook. Net een gebakje! En zo kun je ons feestbrood ook op tafel zetten. Zet 'm op tafel als puntje bij de koffie, serveer 'm bij een feestelijk ontbijt(buffet), of gebruik dit brood zelfs als onderdeel van een dessert. Feestelijke gelegenheden te over dus...

Interesse om ons feestbrood eens te proeven? Neem contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden.