Gault&Millau bekroont het beste festival-food op Tomorrowland

We zijn trots! De inspecteurs van Gault&Millau waren op Tomorrowland aanwezig om het enorme aanbod aan festivaleten en de meer dan 120 food-stands en 4 restaurants te beoordelen. Daarbij werd rekening gehouden met criteria zoals smaak, kwaliteit, sfeer en bediening, gebruikte ingrediënten en gezondheid. De winnaar in de categorie “healthy festival food” gebruikte het brood van Desemenzo.

De award voor het gezondste gerecht ging naar een sandwich van Greenway: de ‘Korean BBQ pulled soy sandwich’. Een krokant broodje (ons broodje dus!) werd gevuld met een vegetarisch vleesalternatief op basis van soja, kimchi, chili-vanille aioli en een frisse kruidensalade. De smaak van de vleesvervanger op basis van soja was uitzonderlijk en het geheel was een gezond, superlekker festivalgerecht.

Lees hier het volledige bericht van Gault&Millaut.