NIEUWS

NIEUWS

1000 HANDJES IN HET DEEG VOOR AGAINST CANCER NL   

SAVE THE DATE: Zondag 2 juni 2019  #1000handjesinhetdeeg met Desemenzo Edwin Klaasen: dat kan niet anders dan een feestje worden! Wil je met minimaal 500 broodliefhebbers tegelijkertijd aan de bak?

Lees meer...

NIEUW! BOOST JE LUNCH
Desemenzo denkt graag met chefs mee. Over de lunch bijvoorbeeld. We werkten zes ideeën voor het beleggen van ons brood uit tot een compleet lunchconcept. Inclusief recepturen, calculaties én suggesties voor presentatie. Lekker, verrassend en functioneel.

Lees meer...

2017 WAS HET JAAR VAN BOUWEN! 
Het was een jaar van toewijding en keuzes maken. Onze energie en ijver spreekt mensen aan en er kwam veel op ons af. Nee zeggen doen wij niet graag maar wij kiezen bewuster onze eigen weg. Onze missie om mensen blij te maken met brood is het uitgangspunt in alles wat wij doen.

Lees meer...

FESTIVALHIT INTO THE GREAT WIDE OPEN: VEGANBURGER OP DESEMBOL

Bij een uniek festival hoort een uniek broodje. toch? Zo was Pepijn Schmeinck van Restaurant Dertien op zoek naar een mooi desembroodje wat paste bij de veganburger die hij samen met Foodkabinet maakte voor festival Into The Great Wide Open. Wij gingen aan de bak voor het mooiste broodje!

Lees meer...

VINDEN WIJ LEUK: DESEMENZO BRIOCHE BY DIEGO NU OOK VERKRIJGBAAR BIJ HANOS

Voor 'Burgermeester' Diego Buik is het een droom die uitkomst: zijn eigen burgerbroodje. Het resultaat van de samenwerking in onze bakkerij tussen Diego en Edwin. Trots dat Desemenzo Brioche by Diego nu verkrijgbaar is via Hanos.

Lees meer...

DE MANNEN VAN KAAS KIEZEN VOOR DESEMENZO

In hartje Amsterdam vind je 'Dutch Delicacy', de prachtige kaas-en delicatessenzaak van de Mannen van Kaas. Wij zijn trots dat zij voor Desemenzo kiezen. Benieuwd wat hun favoriete brood is?

Lees meer...

BRIOCHE MET BLADGOUD EN SAFFRAAN

Speciaal ter ere van het Hamburger wereld record van Chef Diego bakten wij een unieke brioche met bladgoud en saffraan. Chef Diego heeft met zijn hamburgergerecht het record verbroken van duurste hamburger in het Guinness Book of Records.

Lees meer...

WELKOM HEIDI! 

Sinds 1 mei 2017 is Heidi van Wanrooij onderdeel van ons team. Heidi is onze duizendpoot op kantoor en regelt alles wat te maken heeft met de bestelling en levering van ons brood. Samen zorgen we ervoor dat wij jou blij maken met brood!

Lees meer...

NIEUW LOGO

Heb je ons nieuwe logo al gezien? In ons vorige logo stonden nog de letters DZ centraal. We hebben er in het nieuwe logo voor gekozen om de 'spielerei' weg te laten en om het puur en eenvoudig te houden, net als ons brood.

Lees meer...