NIEUWS

NIEUWS

DE MANNEN VAN KAAS KIEZEN VOOR DESEMENZO

In hartje Amsterdam vind je 'Dutch Delicacy', de prachtige kaas-en delicatessenzaak van de Mannen van Kaas. Wij zijn trots dat zij voor Desemenzo kiezen. Benieuwd wat hun favoriete brood is? 

Lees meer...

VINDEN WIJ LEUK: DESEMENZO BRIOCHE BY DIEGO NU OOK VERKRIJGBAAR BIJ HANOS

Voor 'Burgermeester' Diego Buik is het een droom die uitkomst: zijn eigen burgerbroodje. Het resultaat van de samenwerking in onze bakkerij tussen Diego en Edwin. Trots dat Desemenzo Brioche by Diego nu verkrijgbaar is via Hanos.  

Lees meer...

WELKOM HEIDI! 

Sinds 1 mei is Heidi van Wanrooij onderdeel van ons team. Heidi is onze duizendpoot op kantoor en regelt alles wat te maken heeft met de bestelling en levering van ons brood. Samen zorgen we ervoor dat wij jou blij maken met brood! 

Lees meer...

BRIOCHE MET BLADGOUD EN SAFFRAAN

Speciaal ter ere van het Hamburger wereld record van Chef Diego bakten wij een unieke brioche met bladgoud en saffraan. Chef Diego heeft met zijn hamburgergerecht het record verbroken van duurste hamburger in het Guinness Book of Records.

Lees meer...

NIEUW LOGO

Heb je ons nieuwe logo al gezien? In ons vorige logo stonden nog de letters DZ centraal. We hebben er in het nieuwe logo voor gekozen om de 'spielerei' weg te laten en om het puur en eenvoudig te houden, net als ons brood. 

Lees meer...