NIEUWS

NIEUWS

NIEUW! BOOST JE LUNCH
Desemenzo denkt graag met chefs mee. Over de lunch bijvoorbeeld. We werkten zes ideeën voor het beleggen van ons brood uit tot een compleet lunchconcept. Inclusief recepturen, calculaties én suggesties voor presentatie. Lekker, verrassend en functioneel.

Lees meer...

2017 WAS HET JAAR VAN BOUWEN! 
Het was een jaar van toewijding en keuzes maken. Onze energie en ijver spreekt mensen aan en er kwam veel op ons af. Nee zeggen doen wij niet graag maar wij kiezen bewuster onze eigen weg. Onze missie om mensen blij te maken met brood is het uitgangspunt in alles wat wij doen.

Lees meer...

TEAM DESEMENZO ZOEKT VERSTERKING

We groeien flink! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee want we werken er ook hard voor. Maar we kunnen wel wat hulp gebruiken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste demonstrateur/demonstratrice die regelmatig voor ons op pad gaat om bij evenementen onze (nieuwe) broden te laten proeven.

Lees meer...

FESTIVALHIT INTO THE GREAT WIDE OPEN: VEGANBURGER OP DESEMBOL

Bij een uniek festival hoort een uniek broodje. toch? Zo was Pepijn Schmeinck van Restaurant Dertien op zoek naar een mooi desembroodje wat paste bij de veganburger die hij samen met Foodkabinet maakte voor festival Into The Great Wide Open. Wij gingen aan de bak voor het mooiste broodje! 

Lees meer...

VINDEN WIJ LEUK: DESEMENZO BRIOCHE BY DIEGO NU OOK VERKRIJGBAAR BIJ HANOS

Voor 'Burgermeester' Diego Buik is het een droom die uitkomst: zijn eigen burgerbroodje. Het resultaat van de samenwerking in onze bakkerij tussen Diego en Edwin. Trots dat Desemenzo Brioche by Diego nu verkrijgbaar is via Hanos.  

Lees meer...

DE MANNEN VAN KAAS KIEZEN VOOR DESEMENZO

In hartje Amsterdam vind je 'Dutch Delicacy', de prachtige kaas-en delicatessenzaak van de Mannen van Kaas. Wij zijn trots dat zij voor Desemenzo kiezen. Benieuwd wat hun favoriete brood is? 

Lees meer...

BRIOCHE MET BLADGOUD EN SAFFRAAN

Speciaal ter ere van het Hamburger wereld record van Chef Diego bakten wij een unieke brioche met bladgoud en saffraan. Chef Diego heeft met zijn hamburgergerecht het record verbroken van duurste hamburger in het Guinness Book of Records.

Lees meer...

WELKOM HEIDI! 

Sinds 1 mei is Heidi van Wanrooij onderdeel van ons team. Heidi is onze duizendpoot op kantoor en regelt alles wat te maken heeft met de bestelling en levering van ons brood. Samen zorgen we ervoor dat wij jou blij maken met brood! 

Lees meer...

NIEUW LOGO

Heb je ons nieuwe logo al gezien? In ons vorige logo stonden nog de letters DZ centraal. We hebben er in het nieuwe logo voor gekozen om de 'spielerei' weg te laten en om het puur en eenvoudig te houden, net als ons brood. 

Lees meer...