PERSKIT

PERSKIT

DESEMENZO IN HET KORT

Een wereld waarin iedereen met aandacht goed brood eet en waardeert als dit op een ambachtelijke wijze gemaakt wordt. Met dit voor ogen richtten Dé Bakkers van Uljee , Frits en Johan de Witt in 2011 Desemenzo 2.0 op. Hun enthousiasme, gedrevenheid en trots voor het bakkersvak vormen de kernwaarden van Desemenzo. Niet meegaan in hypes en trends maar we blijven vernieuwen en mensen blij maken met brood.

Desembrood op eigen wijze. Het bakkersteam van Desemenzo bestaat uit gedreven bakkers die dagelijks vanuit drie bakkerijen in Nederland op eigen wijze desembrood bakken. De broden worden gemaakt van onze eigen desemcultuur en bewust geselecteerde grondstoffen.

Onze werkwijze bepaalt de signatuur van het brood. Het bakken van desembrood vraagt gevoel, kennis en tijd. Elk desemdeeg wordt door ons met de hand bewerkt. Wij geven het de tijd, want alleen dan kom je tot het allermooiste brood.

Samenwerken vinden we heel belangrijk. Ontmoeten en verbinden. Met collega-bakkers, chef-koks, grossiers en leveranciers. We nodigen mensen graag uit in de bakkerij om te laten zien hoe we werken en hoe we samen tot mooie nieuwe producten kunnen komen.