EVENTS IN BEELD

FOOD EVENEMENTEN

Het enthousiasme voor goed brood draagt Edwin over tijdens masterclasses en workshops op evenementen en festivals. Dit zijn energieke workshops waar veel mengen, kneden en vooral veel plezier aan te pas komt met de deelnemers.

Afgelopen tijd stond Edwin Klaasen op verschillende locaties. Bekijk de foto’s voor een impressie van  hier van.

Edwin ook op jouw evenement? Neem contact met ons op en we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

EVENTS IN BEELD

FOOD UNPLUGGED

Op een stormbaan op het oude kazerneterrein in Ede stonden we met 150 man met de handjes in het deeg. Voor het evenement kregen 50 foodprofessionals roggemeel opgestuurd om zelf hun desemcultuur te maken. Tijdens Food Unplugged hebben zij hiermee hun eigen Woeste Knoest gebakken.

Fotografie: Kyonne Leyser

TASTE OF AMSTERDAM 2016
Op het grootste restaurantfestival van Nederland stonden wij van 2 t/m 5 juni in het idyllische Amstelpark in Amsterdam. Op het AEG Bakery LAB gaf Edwin Klaasen dagelijks meerdere workshops.

BIG GREEN EGG 2016
Op vaderdag werd landgoed Mariënwaerdt in Beesd omgetoverd tot Big Green Egg foodlovers. Samen genieten, proeven van het ambacht van stonden deze dag centraal.

Edwin Klaasen gaf samen met Arne Ramak van WeDesignFood een masterclass “brioche gevuld met rendang”. De hele dag stonden liefhebbers te dringen voor de stand om deze unieke brioche – klaargemaakt op de Big Green Egg – te proeven.

Fotografie: Kyonne Leyser