BOOST JE LUNCH

BOOST JE LUNCH

Hoe verras je met brood, zonder fratsen en ingewikkelde bereidingen? Wie durft te variëren met smaken en buiten gebaande paden treedt, geeft de lunchkaart een stevige boost. Desemenzo denkt er graag over mee en introduceert daarom een lunchconcept. Met zes ideeën voor een bijzonder lunchbroodje. Inclusief recepturen, tips voor de presentatie en een calculatie.

Desemenzo deelt vrijwel dagelijks creatieve ideeën voor bereidingen van en met ons brood. Soms spontaan, in een gesprek met een chef-kok, dan weer op speciaal verzoek. We besloten om onze ideeën te vertalen naar een gedetailleerd uitgewerkt concept voor de lunch in samenwerking met We Design Food. Uitgangspunten: anders, vernieuwend, snel en eenvoudig te bereiden.
En: met een interessante marge. 

Smaak, presentatie en functionaliteit
Een mooie smaak is vanzelfsprekend het vertrekpunt. Maar ook de presentatie, functionaliteit en gemak zijn van belang. Desemenzo biedt de lunchideeën daarom van a tot z uitgewerkt aan. Inclusief receptuur en bereidingswijze, suggesties voor presentatie en een heldere kostencalculatie. Een compleet plaatje, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Zin in een frisse boost van je lunchkaart? We denken graag met je mee!