2017 was het jaar van bouwen!

2017 was voor ons het jaar van bouwen!

We bouwden verder aan Desemenzo met een nieuwe huisstijl en veel nieuwe samenwerkingen met mensen die bewust voor ons kiezen en wij voor hen.

Het was een jaar van toewijding en keuzes maken. Onze energie en ijver spreekt mensen aan en er kwam veel op ons af. Nee zeggen doen wij niet graag maar wij kiezen bewuster onze eigen weg.

Onze missie om mensen blij te maken met brood is het uitgangspunt in alles wat wij doen. Ons team is uitgebreid. In april ontmoetten wij Heidi in een delicatessenzaak in Waalwijk, haar spontaniteit sprak ons aan. Wij zijn blij dat Heidi sinds mei het dagelijks aanspreekpunt is voor onze relaties. Edwin is niet meer iedere dag in de bakkerij, maar heeft de ruimte om zijn enthousiasme en kennis te delen met vakmensen, chefs en jonge talenten tijdens gastlessen en in de keuken en om samen met Bart te pionieren in België.

Het jaar van #overal! En altijd enthousiasme en plezier op evenementen. Meer dan 3.000 mensen gingen samen met Edwin met de 'handjes in het deeg'. Van het bakboek “Ik bak geweldig, jij trouwens ook” zijn er bijna 15.000 verkocht.

Het was natuurlijk ook het jaar van de brioche, wat altijd al een topper was, maar extra in spotlights kwam door de samenwerking met Ter Marsch & Co en Chef Diego Buik, met als hoogtepunt een podiumplek voor onze brioche op de World Food Championships in Alabama.

Edwin richtte Desemenzo in 2007 op, dat betekent dat wij tien jaar bestaan! Het zal je niet verbazen, maar wij waren er nog niet aan toe gekomen om daar bij stil te staan. Hoogste tijd dus voor een #glaasjevrolijkheid. Wij vieren dat jij met aandacht goed brood eet en er lekker van geniet!

su_vimeo url="https://vimeo.com/246292473"]